Maaliskuu 2018

Höyry nousee päästä. Näyttelyn tekoa… 40 vuotta kuvaamista (viidellä eri vuosikymmenellä) Esintää: 1980 - 2010 ajalta lehtileikketä, arvosteluista, kuvia, negoja jne. Kamat on kahdeksassa eri paikassa … himassa ja pitkin etelä suomea. .. voi juku selvisi että 300 väri kuvaa on hukassa … ei tietoo kaa .. mutta sit vaan tuojottelemaan negoja … valopöytä saa kyytiä …

Viisi tuntia koneella hakkaamassa aikaa vastaan Taikin apuraha hakemusta (jättö aika tänään 16.00 ja valmis tuntia aikaisemmin). 3 tuntii puhelimessa. Syy: vielä kerran taiteen tekoon koko sydämmellä. Viidellä vuosikymmenellä kuvattu on ja 40 vuotta kameran varressa. Kinoa 10 000 ruutua ja digiä 40 000 tiedostoo. Määränpää rekrostiivinen valokuvanäyttely. Oli unohtunut et nää hommat oikeesti käy työstä. Ja huomenna jatkoo soitteluu, sähköpostittamista, hakemuksen päivittelyy ja kuvien käyttöoikeuksien pyytelyy ….. nyt (20.03) hakemus tehty
.. enään muutamia käyttö lupa pyyntöjä. … ja yksi ja /tai kaksi galleria hakemusta…… ja tietenkin näyttely …. mutta kun hakemusta tehdessä samalla alkoi häämöttää lopullinen punainen lanka - 70 luvulta tähän päivään kuvien kautta kuljettuna .

Jätä vastaus